Heb jij recht op smartengeld?

Heb je lichamelijke of geestelijke schade opgelopen door toedoen van anderen? Dan is er grote kans dat je recht hebt op smartengeld. Helder helpt je verder.

  • Direct duidelijk of je recht hebt op smartengeld
  • Indicatie van minimum- en maximumbedrag
  • Professionele afhandeling door onze specialisten

Wat is smartengeld?

Vervelend, je hebt last van letselschade die veroorzaakt is door iemand anders. Het goede nieuws is dat er grote kans is dat je recht hebt op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet. De partij die jouw letselschade heeft veroorzaakt of zijn of haar verzekeringsmaatschappij moet dit bedrag aan jou betalen. Wil je meer weten over smartengeld? Lees dan ons blog.

Hoeveel smartengeld krijg ik?

Laten we maar meteen toegeven dat op bovenstaande vraag geen snel of makkelijk antwoord mogelijk is. Toch kunnen we met onze smartengeldcalculator een goede indicatie geven van wat je kunt verwachten. De hoogte van het bedrag is bijvoorbeeld afhankelijk van:

  • de aard van de letselschade (wat is je letsel?);
  • de herstelduur (hoe lang duurt het tot je weer de oude bent?);
  • de blijvende gevolgen van het letsel voor jou;
  • hoe oud je bent.

“Nadat ik door een auto buiten mijn schuld van de fiets was gereden, kwam ik in contact met Helder bij Letselschade. Hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Ik werd door de heer M.A.C. Hokke professioneel begeleid en voortdurend op de hoogte gehouden. En het resultaat was daarbij boven verwachting. Ik kan dit bedrijf dus zeker aanbevelen.”

Wat is de hoogte van de uitgekeerde bedragen?

De astronomische bedragen die je in het buitenland wel eens langs hoort komen, vind je niet terug in Nederland. Het hoogste bedrag dat in ons land ooit is uitgekeerd aan smartengeld is €250.000,-. Wij geven je direct een realistische inschatting van de hoogte van het bedrag in jouw situatie.

Bereken jouw claim

Een zo realistisch mogelijke inschatting

Geen enkele situatie is hetzelfde. Bij elk geval van letselschade zijn er specifieke omstandigheden die de gebeurtenis uniek maken. Toch kun je zaken die op elkaar lijken met elkaar vergelijken. In de Smartengeldgids van de ANWB vind je de uitkomsten van rechtszaken met de bijbehorende uitgekeerde bedragen aan smartengeld. Zo kun je toch een goed beeld vormen van wat je kunt verwachten.

“Het is al erg genoeg dat je zo veel last hebt gehad van iets wat de schuld is van een ander. Samen vinden we een passende compensatie.”

Marijn Hokke

Helder smartengeldcalculator

Wil je weten of jij recht hebt op smartengeld en hoe veel dat dan is? Bereken gemakkelijk en snel via onze calculator wat je ongeveer kunt verwachten. Je hoeft geen gegevens achter te laten en je krijgt direct de uitslag. Dat is wel zo helder. Uiteraard adviseren wij je graag over wat je kunt verwachten en nemen je al het werk uit handen als we de zaak behandelen.

Bereken jouw claim

Referenties

Onze klanten delen hun ervaringen met Helder Letselschade. Bekijk alle verhalen.

9

Ik ben erg tevreden over Helder Letselschade. Met een benadering van duidelijke communicatie en heldere afspraken . Kreeg naast de deskundige hulp ook eerlijke antwoorden. Belangrijk omdat het een ...

9

Ik ben erg tevreden over Helder Letselschade. Met een benadering van duidelijke communicatie en heldere afspraken . Kreeg naast de deskundige hulp ook eerlijke antwoorden. Belangrijk omdat het een complexe zaak was. Dat het niet gelopen is zoals ik gehoopt had, lag zeker niet aan dhr.Hokke.

R. Ybema

10

Meneer Begheyn is erg goed

10

Meneer Begheyn is erg goed

Bouraarassi

10

Uitstekend

10

Uitstekend

Anoniem

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.